Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş (badem, kaju, fındık)
- 300 g yulaf ezmesi
- 80 g karışık çekirdek (ay çekirdeği, kabak çekirdeği)
- 100 g kuru meyve, kuru üzüm, kızılcık, kayısı (küçük parçalara bölünmüş)
-
120 - 160
g akçaağaç şurubu
veya 120 - 160 g bal
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porsiyon
- Kalori
- 10915.6 kJ / 2608.9 kcal
- Protein
- 57.5 g
- Karbonhidrat
- 462.7 g
- Yağ
- 71.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 47.8 g
- Sodyum
- 1511.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Mantar
20 Min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 min
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Değerlendirme yok
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1h 30 min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min
Focaccia
2h 45min