
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di aneto fresco le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di porro a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 570 g di acqua
- 180 g di formaggio fresco spalmabile passaggio doppia panna
- 1 cucchiaino di sale marino e qualcosa in più per condire
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato e qualcosa in più per condire
- 500 g patate novelle tagliate a metà
- 600 g di filetti di salmone, freschi, senza pelle (pezzo intero, qualità sushi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 609 kcal / 2550 kJ
- Protein
- 37 g
- Yağ
- 39 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Lif
- 5.2 g