Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 250 g di indivia belga
- 20 g di burro
- 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2299 kJ / 549 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla zucca
35 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 min
Risi e bisi
35 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Torta di carote
1 godz. 10 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min