Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g süt
- 20 g yaş maya, ufalanmış
- 60 g şeker
-
20
g vanilya şekeri
veya 1 paket şekerli vanilin - 370 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 1 yumurta
- ½ tk tuz
- kızartma yağı
- Besin Değeri
- şuna göre 20 porsiyon
- Kalori
- 9059.8 kJ / 2165.3 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 377.8 g
- Yağ
- 47 g
- Doymuş Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 15.4 g
- Sodyum
- 1324.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grissini
2h
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25 min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
Brak ocen
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Brak ocen
Sıcak Çikolatalı Brendi
15min
Elmalı Çörek
2 Std. 20 Min
Sade Kek
1 Std. 10 Min
Lokma
4 godz. 35 min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 Min
Havuç ve Portakallı Kek
1 Std. 40 Min