Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ekmek, bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş
- 20 g soğan
- ½ - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 120 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 250 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 100 g labne
- ¼ - ½ tk muskat, rendelenmiş, damak tadına göre
- 1 tk limon suyu
- ½ tk toz karabiber
- 3 dal maydanoz yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Soslu Tavuk Köftesi
50 min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 Min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 Min
Sabayon
15 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nessuna valutazione
'Eggnog' Konyak Likörü
15 min
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1 Std.
İmam Bayıldı
1 Std.
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Avokadolu Humus
15 min