Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantar Ezmesi
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
1 Tam Tarif
Malzemeler
-
ekmek bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş30 g
-
soğan20 g
-
tuz damak tadına göre½ - ¾ tk
-
tereyağı oda sıcaklığında120 g
-
kültür mantarı sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş250 g
-
labne100 g
-
muskat rendelenmiş, damak tadına göre¼ - ½ tk
-
limon suyu1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
maydanoz yaprağı, taze3 dal
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Tam Tarif
Protein
2.6 g
Kalori
1350 kJ /
323 kcal
Yağ
33 g
Karbonhidrat
3.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dip soslar ve ezmeler
11 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1sa 10 dk
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Somon Tartar
10 dk
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Fermente Kırmızı Soğan
96sa
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 dk
Avokadolu Humus
15 dk
Peynirli Karides Tava
35 dk
Otlu Peynir Ezmesi
20 dk
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1sa
Elmalı Kivili Smoothie
10 dk
Haydari
10 dk