Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ekmek, bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş
- 20 g soğan
- ½ - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 120 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 250 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 100 g labne
- ¼ - ½ tk muskat, rendelenmiş, damak tadına göre
- 1 tk limon suyu
- ½ tk toz karabiber
- 3 dal maydanoz yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Pas d’évaluation
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 min
Rokalı Pesto
10 min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
İtalyan Salata Sosu
5 min
Babagannuş
1h
Mercimek Köftesi
2 godz.