Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantar Ezmesi
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
1 Tam Tarif
Malzemeler
-
ekmek bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş30 g
-
soğan20 g
-
tuz damak tadına göre½ - ¾ tk
-
tereyağı oda sıcaklığında120 g
-
kültür mantarı sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş250 g
-
labne100 g
-
muskat rendelenmiş, damak tadına göre¼ - ½ tk
-
limon suyu1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
maydanoz yaprağı, taze3 dal
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Tam Tarif
Protein
2.6 g
Kalori
1350 kJ /
323 kcal
Yağ
33 g
Karbonhidrat
3.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dip soslar ve ezmeler
11 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 dk
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12sa 25 dk
Çağla Ezmesi
10 dk
Vegan Toz Parmesan
10 dk
Sabayon Soslu Elma
40 dk
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 dk
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 dk
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 dk
Havuçlu Mercimekli Humus
20 dk
Biberiyeli Fırın Patates
1sa 10 dk