
Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantar Ezmesi
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
1 Tam tarif
Malzemeler
-
ekmek , bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş30 g
-
soğan20 g
-
tuz , damak tadına göre½ - ¾ tk
-
tereyağı , oda sıcaklığında120 g
-
kültür mantarı , sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş250 g
-
labne100 g
-
muskat , rendelenmiş, damak tadına göre¼ - ½ tk
-
limon suyu1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
maydanoz yaprağı3 dal
Besin Değeri şuna göre 100 g
Kalori
1350 kJ /
323 kcal
Protein
2.6 g
Karbonhidrat
3.8 g
Yağ
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Dip soslar ve ezmeler
11 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 Min
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Ton Balıklı Ezme
10 Min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Çağla Ezmesi
10 Min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 Min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 Min
Kahvaltılık Ezme
15 Min
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30 Min