Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 934.6 mg
Alternatif tarifler
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1u.
Classic beef burgers
1u.
Roasted Potato Salad
1u.
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chilli with rice
50min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Traditional sausage rolls
50min
Lamb sausage ragu
30 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min