Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 934.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef tacos
25 min
Chunky bolognese
50 menit
Classic beef burgers (MEATER+®)
1j
Meatball subs
55 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Bolognese sauce
40 min
Lasagne bolognese
2j 30 menit
American-style pancakes
40 min
Beef fajitas
30 min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Pulled pork burger
5h