Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 ½ cube de bouillon
- 40 g de beurre, en morceaux
- 60 g de farine
- 40 g de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de vinaigre de vin
- 6 cornichons, en rondelles
- ¼ de c. à café de sauce au piment, type Tabasco®
- Besin Değeri
- şuna göre 850 g
- Kalori
- 2403.2 kJ / 574.4 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 59.5 g
- Yağ
- 34.2 g
- Doymuş Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 5501 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far breton aux pruneaux
1sa
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Velouté de tomate
40min
Sauce madère
35min
Crème dessert à la chicorée
15 dk
Rouelle de veau aux carottes
50min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Rognons de veau sauce madère
20min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Flan sans pâte
6 Std.
Flan pâtissier feuilleté
7h 40 min