Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 57.6 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 231.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rognons de veau sauce madère
20 min
Far breton aux pruneaux
1h
Clafoutis aux prunes
1h 15 min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Sauce marchand de vin
1h 15 min
Terrine aux deux poissons
1h
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Beurre d'escargot
10 min
Sauce piquante
35 Min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Cannelés bordelais
13h 30 min