Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 57.6 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 231.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far breton aux pruneaux
1sa
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Sauce marchand de vin
1sa 15 dk
Joues de porc au cidre
1sa 45 dk
Beurre bordelais
30 dk
Poire Belle-Hélène
10sa
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1sa
Beurre d'escargot
10min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 dk
Sauce piquante
35 dk
Rognons de veau sauce madère
20 dk
Paupiettes de veau aux petits légumes
1sa