Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 66.8 g
- Doymuş Yağ
- 42 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 167.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72h
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Rognons de veau sauce madère
20min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Petits choux aux escargots
1h 20min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Beurre bordelais
30min
Pâté lorrain
15ωρ. 30 λεπτ.
Foie gras de canard
72h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Sauce madère
35min
Sauce gribiche
15min