Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 857 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Yaourt nature au Varoma
12h
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Caramel liquide
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Foie gras de canard
72h
Chutney d'oignon rouge
24u.
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Sauce au caramel
1h 30min