![Foie gras sous-vide Foie gras sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47448D0D-A1DC-4567-A274-E483266D7C00/Derivates/836a944a-b158-4151-aacf-d94ae6479016.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 857 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1ωρ. 5 λεπτ.
Caramel liquide
25 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1sa 20 dk
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30min
Caramel liquide
35 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 dk