Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 750 g de lait
- 200 g de farine
- 25 g de rhum
- beurre, pour le moule
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1310 kJ / 310 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 6 g
Alternatif tarifler
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Clafoutis abricot-romarin
55min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Far breton aux pruneaux
2h
Far aux pruneaux
1h 35 min
Clafoutis aux prunes
1h 15 min
Flan aux pommes
50min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Far aux pommes
1h
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan sans pâte
6h