Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 750 g de lait
- 200 g de farine
- 25 g de rhum
- beurre, pour le moule
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1310 kJ / 310 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 6 g
Alternatif tarifler
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan sans pâte
6 godz.
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Gâteau léger aux pommes
1h
Flan aux pommes
50 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Clafoutis aux pommes et amandes
1h