Lomo de merluza al horno con repollo a la crema

Lomo de merluza al horno con repollo a la crema

4.1 42 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 60 g de queso emmental en trozos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de mantequilla
  • 150 g de puerro en trozos de 2 cm
  • 5 - 6 pellizcos de sal
  • 5 g de mostaza a la antigua
  • 500 g de repollo liso blanco en juliana fina
  • 800 - 1000 g de lomo de merluza fresco (secado con papel de cocina)
  • 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de nata
  • 150 g de leche
  • 2 yemas de huevo
  • 15 g de maicena
  • 35 g de zumo de limón
  • perejil fresco picado para servir

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 280.9 mg
Protein 33.5 g
Kalori 1852 kJ / 442 kcal
Yağ 28.6 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 15.3 g
Karbonhidrat 13.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...