Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g parboiled basmati rice (see tips)
- 15 g fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 125 g yellow onion, cut in halves
- 50 g ghee
- 2 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 900 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
-
½
tsp vegetable stock powder
veya mushroom powder - 50 g coconut milk
- 80 g carrots, diced
- 15 g roasted cashew nuts, to garnish
- 10 g raisins, to garnish
- 10 g coriander leaves, to garnish
- 10 g mint leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 110 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Air Katira (Katira Drink)
10 min
One Pot Chicken Rice
50min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Mutton Peratal
1h 25min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Mango Lassi
5 Min