Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g parboiled basmati rice (see tips)
- 15 g fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 125 g yellow onion, cut in halves
- 50 g ghee
- 2 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 900 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
-
½
tsp vegetable stock powder
veya mushroom powder - 50 g coconut milk
- 80 g carrots, diced
- 15 g roasted cashew nuts, to garnish
- 10 g raisins, to garnish
- 10 g coriander leaves, to garnish
- 10 g mint leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 110 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Prawn Biryani
1h 15min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
One Pot Chicken Rice
50min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min