Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g parboiled basmati rice (see tips)
- 15 g fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 125 g yellow onion, cut in halves
- 50 g ghee
- 2 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 900 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
-
½
tsp vegetable stock powder
veya mushroom powder - 50 g coconut milk
- 80 g carrots, diced
- 15 g roasted cashew nuts, to garnish
- 10 g raisins, to garnish
- 10 g coriander leaves, to garnish
- 10 g mint leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 110 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paal Appam
9 Std. 30 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Rasam
20 Min
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10 min
Idli
15 Std. 40 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Vegetable Sambar
35min
Biryani-style rice
1u. 5min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min