Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 - 100 g tamarind pulp
- 1000 g water
- ¼ tsp cumin seeds
- ¼ tsp black mustard seeds
- ½ tsp white dhal (ulunthu)
- 4 dried chillies
- 40 g shallots, thinly sliced
- 4 - 5 stalks curry leaves, leaves only
- 30 g cooking oil
- 7 garlic cloves, with skin, lightly smashed
- 130 g tomatoes, cut in slices
- 50 g rasam powder
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1145 kJ / 273 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1569 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon rasam
40 min
Idli
15 Std. 40 Min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 godz. 10 min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Chapatis
1h
Fresh coconut chutney
10min
Sambhar
1h 5min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Mutton Peratal
1h 25min
Vegetable Sambar
35min
Savoury semolina
15min