Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizzette
- 175 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
Mousse di baccalà
-
3
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 4 - 5 fili di erba cipollina fresca - ½ spicchio di aglio
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (3 cm)
- 15 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- olio per frittura q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 859.1 kJ / 205.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 266.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Torta caprese
1h 25min
Pizza chiena
5 godz.
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1h
Pastiera salata
2 Std.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Frolle allo yogurt con composta di lamponi
2 Std.
Danubio salato
3 godz.
Rustici alla scarola
10 Std.
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Parigina TM6
5h 30min