Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca (Tria)
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 50 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata a pezzi (2cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 400 g di ceci bianchi lessi
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio per frittura
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 891.3 mg
Alternatif tarifler
Pettole pugliesi
3h
Pizzi leccesi
6h
Pici all'etrusca
1ωρ. 45 λεπτ.
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Turdilli calabresi
1h
Anellini alla pecorara
2h
Lagane e ceci
1h
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 Std.
Baguette con ciccioli
5h
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min