Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca (Tria)
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 50 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata a pezzi (2cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 400 g di ceci bianchi lessi
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio per frittura
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 891.3 mg
Alternatif tarifler
Focaccia barese TM6
4h
Cornetti sfogliati (TM6)
9u.
Focaccia a bastone
5h
Cornetto di Matera
4hod. 30min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40 Min
Panini ranocchio
3h 30 min
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1h 40min
Scarcedda lucana
2h
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5h 30min
Patate duchessa (TM6)
1h
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Pettole pugliesi
3 Std.