Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 90 g di zucchero + q.b.
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
- 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
- zucchero a velo, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 61.4 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 188.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Melanzane alla messinese
30min
Purè di patate (TM6)
1h
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Pop corn di patate
1h 30min
Yogurt allo skyr
12h
Focaccia alle cipolle
2u. 40min
Pane agli spinaci
3h
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Frullato bianco
10 min
Rustici alla scarola
10 Std.
Rotolo ai frutti rossi
2h
Focaccia
6h