Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 90 g di zucchero + q.b.
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
- 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
- zucchero a velo, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 61.4 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 188.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di nocciole
15 min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Braciole pugliesi
1h
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1h
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Cookies
1h
Crespelle ai funghi
1h 30 min
Panini ranocchio
3h 30min
Pinsa romana alla carbonara
4h