Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 35.1 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 690.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stufato di lenticchie
1 godz.
Risotto alla zucca
30 Min
Ciambellone all'uva
1 godz.
Rustici alla scarola
10 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1 Std. 30 Min
Torta agli agrumi
45 Min
Arancini di Carnevale
4h
Danubio salato
3h
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Burger ceci e rucola
40 min
Pizza caprese
9 godz.