Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 35.1 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 690.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Crescia al formaggio
3h 10 min
Pizza di pasqua dolce
3h
Fave dei Morti
55 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Maritozzi
11 Std.
Ciaramicola
1 godz.
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Torta al testo
1 godz.
Tozzetti
1 godz. 30 min