Cihazlar ve Aksesuarlar
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porties
Malzemeler
Varkensvlees Wellington
-
varkenshaas (ongeveer 500 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra20 g
-
bevroren doperwten ontdooid200 g
-
verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren1 bos
-
water20 g
-
bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)1
-
broodkruim2 el
-
spek, gezouten, gesneden12 sneetjes
-
ei opgeklopt1
Champagne saus
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud150 g
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)10 g
-
150 g mousserende witte wijn, type proseccoChampagne150 g
-
water150 g
-
maïszetmeel1 el
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
43 g
Kalori
3769 kJ /
905 kcal
Yağ
60 g
Karbonhidrat
42 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
140 jaar Vorwerk
16 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mojito
5 dk
De eerste hap: Vruchtenpuree
Değerlendirme yok
Lolly's met aardbeien
Değerlendirme yok
Vanille Yoghurt
Değerlendirme yok
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Değerlendirme yok
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Değerlendirme yok
Pikante Kip met Kokosrijst
Değerlendirme yok
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1sa 40 dk
Risotto met oesterzwam en champagne
35 dk
Spaanse risotto
40 dk
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 dk
Béarnaisesaus
Değerlendirme yok