Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gestoomde bieten
- 700 g water
- 900 g rauwe babybieten, rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden
- 4 knoflookteentjes, geplet
- 2 takjes verse tijm, alleen de blaadjes
- 20 curry blad, vers plus extra om te serveren
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- zeezout naar smaak
- zwarte peper, gemalen naar smaak
- 1 el sherryazijn
Walnotensaus
- 80 g gepelde walnoten
- 150 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 el extra vergine olijfolie
- 125 g plantaardige melk, naar smaak
- 20 - 30 g sherryazijn
- ¼ tl pure ahornsiroop
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- pijnboompitten, geroosterd, om te serveren (optioneel)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amandelpap
10 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Fruitkroon
Değerlendirme yok
Paashaas apero-hapjes
Değerlendirme yok
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Değerlendirme yok
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min