Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 21.9 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Değerlendirme yok
Druiven en cava trifle
Değerlendirme yok
Pindakaas en koekjesijs
Değerlendirme yok
Stevige linzenchili
50 min
Charoset
15 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Değerlendirme yok
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Aardappelsoep met curry
35min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Değerlendirme yok
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min