Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soba noodle mee goreng
Değerlendirme yok
Champignon en spinazie lasagne
Değerlendirme yok
Rode kool cups met kip
25min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Broccoli-ham omelet
35 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Zoetzure dhal
Değerlendirme yok
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Ingelegde champignons
Değerlendirme yok
Graubünden gerstsoep
Değerlendirme yok
Groene smoothie bowl met gojibessen
Değerlendirme yok
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min