Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 40 g de cebolla blanca
- 100 g de chile guajillo, desvenado
- 2 - 3 chiles de árbol rojos, secos y desvenados (isteğe bağlı)
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite vegetal
- 80 g de agua
- sal, al gusto
- 750 g de chicharrón prensado, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porciones
- Kalori
- 19247.1 kJ / 4600.2 kcal
- Protein
- 475.5 g
- Karbonhidrat
- 94.1 g
- Yağ
- 251.6 g
- Doymuş Yağ
- 87.7 g
- Lif
- 35.4 g
- Sodyum
- 13771.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pozole Rojo
1h 30min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Salsa roja de molcajete
10min
Pollo con mole verde
1h
Chilaquiles Rojos
25min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Pierna de cerdo colorada
1h
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h