Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 40 g de cebolla blanca
- 100 g de chile guajillo, desvenado
- 2 - 3 chiles de árbol rojos, secos y desvenados (isteğe bağlı)
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite vegetal
- 80 g de agua
- sal, al gusto
- 750 g de chicharrón prensado, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porciones
- Kalori
- 19247.1 kJ / 4600.2 kcal
- Protein
- 475.5 g
- Karbonhidrat
- 94.1 g
- Yağ
- 251.6 g
- Doymuş Yağ
- 87.7 g
- Lif
- 35.4 g
- Sodyum
- 13771.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pay de guayaba con almendras
4h 30min
Chicharrón en salsa verde
25 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Salsa martajada
50min
Birria
1u.
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1u.
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Cochinita Pibil Demo
15min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 godz.
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min