
Cihazlar ve Aksesuarlar
Shellfish Nage with Champagne
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions
Malzemeler
-
shallot (approx. 1 small shallot), halved40 g
-
Champagne300 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded800 g
-
unsalted butter plus 45 g diced1 Tbsp
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined300 g
-
small scallops12
-
plain flour plus extra for dusting25 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon juice1 Tbsp
-
puff pastry (see tip)250 g
-
medium egg beaten1
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
1275 kcal /
5306.5 kJ
Protein
43.3 g
Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
65.3 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
57.3 g
Sodyum
2010.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

140 Years: Celebrating with Bubbles
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda