Shellfish Nage with Champagne

Shellfish Nage with Champagne

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions

Malzemeler

  • shallot (approx. 1 small shallot), halved
    40 g
  • Champagne
    300 g
    white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)
  • fresh mussels scrubbed and debearded
    800 g
  • unsalted butter plus 45 g diced
    1 Tbsp
  • raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
    300 g
  • small scallops
    12
  • plain flour plus extra for dusting
    25 g
  • double cream
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • fine sea salt to taste
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • puff pastry (see tip)
    250 g
  • medium egg beaten
    1

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 1275 kcal / 5306.5 kJ
Protein 43.3 g
Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 65.3 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 57.3 g
Sodyum 2010.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...