
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les röstis
- d'huile d'olive pour la plaque
- 130 g de patate douce coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
- 130 g de panais
- 130 g de betterave crue coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
- 2 gousse d'ail
- 2 oeuf, de taille moyenne (53-63 g)
- 70 g de farine de blé
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ c. à café poivre moulu
La sauce à l'aneth et persil
- 5 g d'aneth frais
- 5 g feuille de persil
- 1 c. à café de sel de mer
- ½ poivre moulu
- 200 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- du zeste de citron jaune râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 276 kcal / 1156 kJ
- Protein
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Lif
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 1311 mg