Cihazlar ve Aksesuarlar
迷迭香大蒜千層麵包
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
6 人份
Malzemeler
-
帕達諾乾酪帕瑪森起司 ,切塊,約3公分80 克
-
蒜頭2 粒
-
2 茶匙 乾燥迷迭香新鮮迷迭香 ,只取葉子1 枝
-
新鮮巴西利葉5 克
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化45 克
-
鹽¾ 茶匙
-
牛奶140 克
-
糖1 茶匙
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母 ,剝塊15 克
-
高筋麵粉280 克
-
蛋1 顆
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用20 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
600 mg
Protein
12.7 g
Kalori
1423.5 kJ /
340.2 kcal
Yağ
14.6 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
8.7 g
Karbonhidrat
39.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
慶祝蛋糕TIY
10 Tarif
Tayvan
Tayvan