迷迭香大蒜千層麵包

迷迭香大蒜千層麵包

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
6 人份

Malzemeler

  • 帕瑪森起司 ,切塊,約3公分
    80 克
    帕達諾乾酪
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮迷迭香 ,只取葉子
    1 枝
    2 茶匙 乾燥迷迭香
  • 新鮮巴西利葉
    5 克
  • 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
    45 克
  • ¾ 茶匙
  • 牛奶
    140 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮酵母 ,剝塊
    15 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • 高筋麵粉
    280 克
  • 1 顆
  • 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用
    20 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 600 mg
Protein 12.7 g
Kalori 1423.5 kJ / 340.2 kcal
Yağ 14.6 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 8.7 g
Karbonhidrat 39.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...