Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 克 蘆筍 ,去除硬老的尾端
- 80 克 希臘優格 ,瀝乾
- 40 克 高達乳酪(Gouda) ,塊狀
-
8 - 10
片 (葉片) 新鮮羅勒葉
veya 新鮮平葉巴西里 ,1 小把,只取葉子 - 105 克 低筋麵粉
- 55 克 奶油 ,切塊,冷藏
- ½ 茶匙 鹽
- 40 克 冷水
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 15 克 橄欖油
- 2 顆 蛋
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 708.3 kJ / 169.3 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 14.3 g
- Yağ
- 10.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 209.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
蓮花餅乾布朗尼
50min
黑松露干貝蔬菜塔
Değerlendirme yok
墨西哥辣椒起司麵包
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
錦卵
1 godz. 30 min
法式傳統澄清牛肉湯
Değerlendirme yok