Cihazlar ve Aksesuarlar
蕃茄餅乾條
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 15 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
低筋麵粉70 克
-
糯米粉60 克
-
日本太白粉30 克
-
小蘇打粉½ 茶匙
-
番茄乾 (自製或市售)100 克
-
乾燥奧勒岡½ 茶匙
-
海鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人喜好調整2 小撮
-
橄欖油50 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
番茄醬15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Protein
24.1 g
Kalori
5572 kJ /
1331 kcal
Yağ
54.6 g
Lif
14.7 g
Karbonhidrat
197.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一學就會人氣烘焙
11 Tarif
Tayvan
Tayvan