Cihazlar ve Aksesuarlar
羅馬式焗烤麵餅
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
奶油 多備一點刷油用20 克
-
芳汀那乳酪 切塊100 克
-
熟火腿 切塊50 克
-
牛奶1000 克
-
鹽1 茶匙
-
豆蔻粉1 茶匙
-
粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)250 克
-
帕瑪森起司 磨碎50 克
-
蛋黃2 顆
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
30.7 g
Kalori
2558 kJ /
611 kcal
Yağ
29.9 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
58.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pepe義大利廚房
10 Tarif
Tayvan
Tayvan