Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 0.5 vasetto
- Kalori
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Patè di peperoncini
30 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Champignon ripieni al forno
1 godz.
Pastella per fritti
1 godz.
Cozze ripiene
1 godz. 30 min
Carciofini sott'olio
721h 20min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min