Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 0.5 vasetto
- Kalori
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amaretti sardi
45min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Peperoni alla pugliese
721u. 10min
Tiliccas sarde
2u. 20min
Funghetti sott'olio
721u.
Peperoni in agrodolce
30min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Agnello in umido
1h 20min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min