Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 133.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata nizzarda
30min
Crostata invernale
4 godz. 30 min
Cheesecake alle ciliegie
4 godz. 30 min
Torta pere e zenzero
40min
Crespelle con radicchio e noci
2hod.
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 Std. 45 Min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45min
Crostata ripiena alle mele
2hod.
Tarte flambé alle cipolle
1hod.
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min