Torta di riso alla cannella

Torta di riso alla cannella

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa
16 porzioni

Malzemeler

Base
  • di frutta secca mista sgusciata (ad es. mandorle, anacardi, noci, nocciole...)
    100 g
  • di fiocchi di avena
    80 g
  • di datteri denocciolati
    80 g
  • di olio di cocco
    40 g
Ripieno
  • di datteri denocciolati
    100 g
  • di acqua
    1400 g
  • di crema di mandorle
    270 g
  • limoni solo la scorza (senza la parte bianca), a listarelle
    6 - 8
  • stecca di cannella
    1
  • di riso a chicco corto
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di gelatina in fogli
    8 g
  • di cannella in polvere
    1 - 2 cucchiaini

Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Kalori 281 kcal / 1175 kJ
Protein 7.8 g
Yağ 15.6 g
Karbonhidrat 31.6 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 3.6 g
Sodyum 133.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...