Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 100 g di frutta secca mista sgusciata (ad es. mandorle, anacardi, noci, nocciole...)
- 80 g di fiocchi di avena
- 80 g di datteri denocciolati
- 40 g di olio di cocco
Ripieno
- 100 g di datteri denocciolati
- 1400 g di acqua
- 270 g di crema di mandorle
- 6 - 8 limoni, solo la scorza (senza la parte bianca), a listarelle
- 1 stecca di cannella
- 250 g di riso a chicco corto
- 1 pizzico di sale
- 8 g di gelatina in fogli
- 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 31.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 133.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di carote e frutta secca con cioccolato (vegan)
1 Std. 10 Min
Tiramisù ai frutti esotici
5h 20min
Tempeh
48 Std.
Plumcake colomba di Pasqua
2h
Pan di spagna panna e fragole
Değerlendirme yok
Menù: Gnocchi con zucca; insalata di ceci e cavolo nero; plumcake ai frutti secchi
1sa
Certosino bolognese
5h 10min
Joulutorttu (Biscotti natalizi finlandesi)
1sa
Plum cake frutta candita e uvetta (senza glutine)
2sa 15 dk
Madeleine di farina di mais e salvia
35 dk
Cubo soffice di zucchine, limone e carruba con glassa al limone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Budino di mais (senza glutine)
15min