Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di sale
- 4 grani di pepe rosa
- 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
-
1100
g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
veya 1000 g di strutto sciolto (vedere consiglio) - miele q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1935.3 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 48.2 g
- Karbonhidrat
- 4.1 g
- Yağ
- 28.4 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2213.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3hod.
Onigiri
1 godz.
Ramen coreano con tofu
50 Min
Maiale con salsa alla senape e purè di verdure
1 godz.
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2 Std. 10 Min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1hod. 30min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10 Std. 30 Min
Zuppa di frutti di mare a Cottura Lenta
1 godz. 5 min
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 godz. 25 min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40 min
Ramen giapponese
1 godz. 40 min