Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in kleinen Stücken
- 300 g Salsiccia, nur das Brät, in walnussgroßen Stücken
- 60 g Zwiebeln, geachtelt
- 35 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 300 g Risottoreis
- 850 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 2 TL Kräuter der Provence
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Butter, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 40 g Babyspinat, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3727 kJ / 891 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 2055 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min
Västerbotten Quiche
1h 30min
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Pastitsio
1h 30min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Hähnchen in Estragonsauce
50min
Spanisches Risotto
1h