Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in kleinen Stücken
- 300 g Salsiccia, nur das Brät, in walnussgroßen Stücken
- 60 g Zwiebeln, geachtelt
- 35 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 300 g Risottoreis
- 850 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 2 TL Kräuter der Provence
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Butter, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 40 g Babyspinat, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3727 kJ / 891 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 2055 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grünes Risotto
35min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Weiße Bolognese
45 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Spanisches Risotto
1u.
Pastitsio
1h 30 min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min