Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in kleinen Stücken
- 300 g Salsiccia, nur das Brät, in walnussgroßen Stücken
- 60 g Zwiebeln, geachtelt
- 35 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 300 g Risottoreis
- 850 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 2 TL Kräuter der Provence
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Butter, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 40 g Babyspinat, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3727 kJ / 891 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 2055 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Spanisches Risotto
1u.
Weiße Bolognese
45min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Weiße Bolognese
1 godz. 30 min
Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
30 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Zitronen-Basilikum-Hähnchen-Pasta
35min
Chili con Chorizo
30 min
Grünes Risotto
35min