Pizas coelhos da páscoa com rúcula e mozarela

Pizas coelhos da páscoa com rúcula e mozarela

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 doses

Malzemeler

Massa de piza
  • água à temperatura ambiente
    220 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco esfarelado
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g aprox.)
  • farinha tipo 65
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
  • tomate triturado
    250 g
  • queijo mozarela em bolas pequenas escorrido
    300 g
  • sal p/ temperar
    2 - 3 pitadas de
  • azeite
    1 c. sopa de
  • rúcula
    50 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1171.5 mg
Protein 32.1 g
Kalori 3046.6 kJ / 728.2 kcal
Yağ 29.9 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 11.7 g
Karbonhidrat 83.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...