Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 6 oz vegetable oil
- 2 oz lemon juice
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
-
1
tsp honey
veya 1 tsp agave - ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 18 oz Brussels sprouts, trimmed
- 1 fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube
- 2 oz red onion, cut into wedges
- 3 oz dried cranberries
- 3 oz sliced almonds
- 2 oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- ¼ bunch fresh parsley, leaves only
- lemon, cut into wedges to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 57.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 741 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basic Quinoa
35 Min
Lemon Orzo
40min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Lentil Salad
35 Min
Creamy Broccoli Salad
10 min