Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 6 oz vegetable oil
- 2 oz lemon juice
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
-
1
tsp honey
veya 1 tsp agave - ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 18 oz Brussels sprouts, trimmed
- 1 fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube
- 2 oz red onion, cut into wedges
- 3 oz dried cranberries
- 3 oz sliced almonds
- 2 oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- ¼ bunch fresh parsley, leaves only
- lemon, cut into wedges to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 57.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 741 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green Goddess Salad
10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Creamy Broccoli Salad
10min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Pea Pesto with Ricotta
10min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min