Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Romige courgettensoep
25min
Lichtblauw gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Değerlendirme yok
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Ananaspakketjes
1h
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige aspergesoep
25min
Romige champignonsoep
20min
Pompoensoep
35min