Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lente-ui, in stukken
- 70 g wortel, in stukken
- 140 g courgette, in stukken
- 400 g water
- 1 ½ tl zout
- 50 g quinoa
- 80 g tomaat, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 snuifje witte peper, gemalen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 709 kJ / 171 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Değerlendirme yok
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Değerlendirme yok
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Değerlendirme yok
Stoofgerecht met tofu
30min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min