Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 克 韓式冬粉
- 溫水 ,浸泡用
- 5 克 乾香菇
- 4 茶匙 糖
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- 5 大匙 醬油
- 6 大匙 香油
- 150 克 菲力牛排 ,切細條(約 1 公分 x 5 公分)
- 200 克 紅蘿蔔 ,切塊 (約5 公分)
- 150 克 洋蔥 ,切半
- 150 克 蘑菇
- 2 蛋
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1000 克 水
- 150 克 新鮮菠菜葉
- 4 蒜頭
- 20 克 油
- 2 茶匙 烘烤芝麻粒
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2266.8 kJ / 541.8 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 34.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2105.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
雙醬蔬菜棒
Değerlendirme yok
羅馬式焗烤麵餅
Değerlendirme yok
泰式蔬食咖哩
Değerlendirme yok
松柏長青 (涼拌高麗菜) (TM6)
Değerlendirme yok
松柏長青 (涼拌高麗菜)
Değerlendirme yok
法式李子蛋糕(TM6)
Değerlendirme yok
美式高麗菜沙拉
Değerlendirme yok
海帶蔬菜鹹塔
Değerlendirme yok
花草茶與脆餅
Değerlendirme yok
泰式檸香松阪綠咖哩
Değerlendirme yok
印度風味魚佐優格醬、馬鈴薯和蔬菜
Değerlendirme yok
醋溜白菜
40 Min