紅燒肉

紅燒肉

4.1 37 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約3X3公分)
    500 克
  • 冰糖 依個人口味調整(詳見要訣)
    30 - 50 克
  • 醬油 依個人口味調整(詳見要訣)
    30 - 50 克
  • 米酒
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 18 g
Kalori 2384 kJ / 570 kcal
Yağ 47.3 g
Karbonhidrat 18.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...