Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, cut in pieces to fit through feeder
- 300 g carrots, peeled
- 100 g little gem lettuce, halved vertically
- 40 g freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
- 40 g orange juice
- 20 g agave syrup
- 20 g white vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp fresh basil leaves, finely sliced
- 10 g fresh chives, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 940.1 kJ / 224.7 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 21.1 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 694 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Fennel Apple Salad
20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Soda Bread with Feta
30 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min