Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 370 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 4 eieren
- 50 g water koud (4 el)
Vulling
- 250 g kalfsvlees, gemalen
- 250 g rundvlees, gemalen
- ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
- 2 eieren
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak
Afwerking
- water voldoende om in te koken
- 1 el zout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 766 kJ / 182 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 806 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Değerlendirme yok
Zuivelvrije tzatziki
Değerlendirme yok
Tempé
48h
Parelgerst- en champignonsoep
Değerlendirme yok
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Değerlendirme yok
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Değerlendirme yok
Maanzaadslakken
Değerlendirme yok
Kweeperentaart
Değerlendirme yok
Victoria Sponge cake
Değerlendirme yok
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Değerlendirme yok
Hornazo
Değerlendirme yok
Maanzaad-mayonaise
Değerlendirme yok