Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vleesballetjes
- 40 g brood, vers of oud, in stukken
- 80 g melk
- 6 - 12 takjes peterselie plat, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook (isteğe bağlı)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- olie, voor het invetten
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 50 - 80 g ui, gehalveerd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Gehaktbrood
1h 20min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Tomatensaus
40 Min
Appelmoes
20 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Aardappelpuree
45 Min