Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 600 g di acqua
- 300 g di bietole, i gambi
- 150 g di pane raffermo a cubetti
- 1 uovo
- 70 g pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Fontina a cubetti
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1307 kJ / 312.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 616 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burger di cavolo nero
45 min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30 min.
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Polpette di cavolo viola
1h 30 min.
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30 min.
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Sformato vegetale
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min.
Pesto di melanzane
10 λεπτ.
Pesto di scarola e pecorino
15min
Torta salata porri e bietole
1h 30 min.
Frittelle di bietole
45 min