Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla rossa a listarelle
- 250 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
- 300 g di farro perlato (cottura 25minuti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di prosciutto crudo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1729.5 kJ / 413.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 53.3 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 784.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 Min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Crema di verdure invernale
50 min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Zuppa frantoiana
45 Min
Risotto porri e finocchi
40 Min
Mesciua spezzina
1 Std.
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 Min