Cihazlar ve Aksesuarlar
臘味蒸雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
去骨去皮雞腿肉 切片1 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉½ 大匙
-
廣式臘腸 洗淨,切片2 根
-
水500 克
-
蔥 切絲1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.918 g
Kalori
527 kJ /
126 kcal
Yağ
7.791 g
Lif
0.196 g
Karbonhidrat
4.58 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
小館風情
10 Tarif
Tayvan
Tayvan