Cihazlar ve Aksesuarlar
炒雞肉條
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
240 克
Malzemeler
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
去皮去骨雞胸肉 切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 240 克
Sodyum
167 mg
Protein
59 g
Kalori
1878 kJ /
449 kcal
Yağ
22 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
基礎高溫料理
19 Tarif
Tayvan
Tayvan
美善品美味秘密
157 Tarif
Tayvan
Tayvan