Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 克 水 (含川燙和烹煮用)
- 600 克 牛腩 ,切塊(約4公分)
- 10 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 蒜頭
- 1 茶匙 花椒粒
- 2 顆 八角
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 2 片 乾燥月桂葉
- 500 克 牛肉高湯
- 300 克 白蘿蔔 ,去皮,切滾刀塊(約3公分)
- 10 克 冰糖
- ¾ - 1 茶匙 鹽
- 15 克 米酒
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3006.2 kJ / 719.2 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Karbonhidrat
- 80.9 g
- Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 1.8 g