酸菜魚

酸菜魚

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 帶皮鱸魚片
    300 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 米酒
    20 克
  • 1 支
  • 香油
    15 克
  • 切絲
    6 克
  • 酸菜 切薄片
    150 克
  • 乾辣椒
    6 克
  • 800 克
    800 克 高湯
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 花椒油 市售或自製
    2 茶匙
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 寬冬粉 泡水瀝乾
  • 白芝麻 (isteğe bağlı) 少許
  • 乾辣椒 切段
    5 克
  • 花椒油 市售或自製
    20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 633.6 mg
Protein 12.3 g
Kalori 539.4 kJ / 128.9 kcal
Yağ 5.9 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 0.8 g
Karbonhidrat 6.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...